Art. 1. Organizatorul

Organizatorul promotiei este SOCIETATEA COMERCIALĂ IMPERIALE BRAND TRADING SRL, cu sediul social in Popesti-Leordeni, str Scolii nr 71, Ilfov, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/4492/2016, CUI 36719504 , atribut fiscal RO, avand contul bancar nr. RO15INGB0000999906376936 deschis la ING Bank, tel. 0754 429 970 , adresa de e-mail office@imperiale.ro.

Art. 2. Drept de participare

La aceasta promotie pot participa persoane fizice si persoane juridice cu cetatenie romana, cu domiciliu stabil in Romania, avand varsta de cel putin 18 ani la data desfasurarii campaniei; pentru persoanele sub aceasta varsta este necesar acordul scris al parintilor.

Art. 3. Conditii de validitate

Pentru ca o achizitie sa fie considerata valida, aceasta trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:
a) Participantii sa indeplineasca dreptul de participare de la art. 2;
b) Participantii sa se inregistreze valid (sa fie autentificati in contul de utilizator imperiale.ro) si sa plaseze comenzile in intervalul in care campania este in curs de desfasurare.
Acest voucher se aplica pentru o comanda minima (valoarea comenzii este stipulata in momentul desfasurarii promotiei), care include produse din toate categoriile mentionate in campania respectiva.
Acest voucher se utilizeaza exclusiv pe categoriile mentionate in cadrul promotiei, o singura data per user.
Pentru a putea beneficia de acest discount, tot ce trebuie sa faci este sa plasezi o comanda pe website-ul www.imperiale.ro, codul voucherului trebuie introdus in pagina cosului, fix inainte de finalizarea comenzii, in campul “Ai un cod de reducere? ”, dupa care dai click pe butonul “Aplica”.
Valabilitatea codului promotional este stipulata atat in newsletter, cat si pe website-ul www.imperiale.ro

Art. 4. Prevederi generale

Intr-o comanda plasata in cadrul acestei promotii, se poate adauga un singur cod promotional.
Prevederi generale

· Voucher = cod promotional, cupon promotional.
· Fiecare voucher este identificat printr-un cod de voucher si are diverse cerinte pentru a fi valid si aplicabil. Va rugam sa verificati cu atentie toate detaliile si informatiile de pe voucher astfel incat discountul sa va poata fi acordat.
· Valoarea cuponului este specificata pe acesta.
· Taxele de transport si manipulare se aplica oricarui produs achizitionat, indiferent de valoare daca in promotii, regulamente etc nu se prevede altfel. Astfel, daca un voucher impune o anumita valoare minima de achizitie a unor produse, taxele de transport, manipulare etc se aplica de asemenea si acestor produse. Un voucher nu se poate utiliza pentru a plati taxele, tarifele de livrare, manipulare sau alte servicii, cu exceptia cazului in care se convine altfel.
· Orice articol, indiferent de promotie va avea o valoare minima, imperiale.ro nu poate comercializa produse cu valoare zero.
· Clientul va achita impozitul la care este obligat prin lege in functie de promotie.
· Voucherele sunt valabile numai daca sunt folosite pe site-ul www.imperiale.ro.
· Voucherele interzise de lege vor fi considerate nule.
· Voucherele nu sunt destinate revanzarii si nu pot fi convertite in bani.
. Voucherele nu pot fi inlocuite in cazul in care sunt pierdute, furate sau distruse.
· Toate prevederile referitoare la frauda, mentionate pe website-ul www.imperiale.ro sunt pe deplin aplicabile in ceea ce priveste fraudarea legata de vouchere iar tentativa de frauda va fi adusa la cunostinta organelor abilitate.


Art. 5. Conditii de aplicare

· Fiecare voucher va fi limitat astfel incat nu se admit mai multe vouchere de pe o adresa de IP/de pe aceeasi adresa.
· Orice promotie la care se aplica vouchere de reducere se limiteaza la un singur voucher per persoana fizica sau persoana juridica (identificat ca si client / utilizator / user).
· Fiecare voucher este limitat la o singura utilizare si are valabilitate pentru o perioada limitata de timp, astfel cum se va mentiona in termeni si conditii aferente, in mailul de oferire a voucherului, sau cum se mentioneaza in fiecare promotie/oferta in parte.
· imperiale.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau anula aceste vouchere in orice moment, cu anuntarea prealabila a clientilor.
· Niciun voucher nu poate fi aplicat altor promotii/oferte cu exceptia celor strict mentionate in oferta respectiva.
· In cazul in care produsele pentru care a fost acordat voucherul si pentru care clientul s-a calificat la acordarea promotiei nu au fost achizitionate, voucherul nu poate fi aplicabil. De exemplu, voucherele acordate pentru anumite produse care ulterior sunt anulate/returnate de catre client nu pot fi considerate valide, acestea avand efecte numai ca reducere aplicata acelor produse efectiv platite.
· Voucherul se aplica numai produselor/categoriilor mentionate in mod expres ca fiind eligibile in promotie. Produsele care sunt excluse din promotie sunt comunicate in termeni si conditii sau in anumite regulamente sau oferte speciale in sectiunea “exceptii”. Aceste exceptii includ produse care prin lege nu se pot vinde cu discount.
· Ofertele promotionale nu se pot cumula in aceeasi comanda. Doar un singur voucher de reducere se poate folosi per comanda.
· In cazul comenzilor care contin mai multe produse, valoarea voucherului de reducere este alocata fiecarui produs in dependenta de valoarea ponderata a acelui produs din valoarea totala a comenzii, excluzand taxele de transport, manipulare si alte servicii.
· Orice voucher va fi valabil incepand cu data aplicarii acestuia ca reducere la comanda deja efectuata. Un voucher nu se poate aplica pe o comanda plasata in trecut.


Art. 6. Anulare, refuz, retur comanda

· In cazul returnarii produselor achizitionate cu voucher, discountul acordat va putea fi retinut din valoarea returului.
· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher este anulata, respinsa sau returnata integral, clientului i se va returna integral suma platita iar voucherul isi va pierde valabilitatea si nu va putea fi reactivat.
· In cazul in care o comanda la care s-a aplicat reducere prin voucher si contine mai multe produse este anulata, respinsa sau returnata partial, discountul acordat prin aplicarea voucherului nu poate fi aplicat celorlalte produse ramase in comanda daca valoarea comenzii nu respecta conditiile ofertei/promotiei.
· imperiale.ro nu va restitui valoarea alocata din voucher pentru produsele anulate, respinse sau returnate ce fac parte dintr-o comanda cu produse multiple. Clientului i se va restitui suma achitata de acesta pentru produse.
In cazul unui retur integral sau partial a unei comenzi ce a beneficiat de aplicarea voucherului valoric si prin urmare unele produse facturate au pretul 0, aproape de 0 sau au un pret semnificatv sub pretul de achizitie, returul trebuie sa contina si aceste produse din urma.
Pentru informații suplimentare, puteți trimite email la: office@imperiale.ro sau puteți suna la numărul de telefon 0754.429.970


Prezentul regulament se completeaza cu orice alte prevederi si mentiuni din “Termeni si Conditii vouchere” de pe www.imperiale.ro.