Imperiale.ro logo mobil
Imperiale.ro logo

Telefon: 0754.429.970
 


Politica de retur

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor (ziua primirii produselor se considera ziua in care cumparatorul intra fizic in posesia produselor, mai exact ziua livrarii de catre curier). (cf. ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii).

Anularea achizitiei online poate fi efectuata, numai in scris, prin trimiterea unui e-mail la adresa office@imperiale.ro sau completand formularul de retur in care vor fi specificate datele clientului si solicitarea returnarii produselor achizitionate din magazinul online www.imperiale.ro.

Se poate face returnarea produselor incepand cu data primirii coletului intr-un interval de 14 zile calendaristice (insa nu mai tarziu de aceste 14 zile). Returnarea produselor se va face prin aceeasi modalitate in care acestea au fost expediate (posta sau curier). Returnarea produselor se va face FARA RAMBURS! (Nu se accepta returnarea produselor in sistem rambursabil!!) Cheltuielile de transport ale produselor returnate vor fi suportate exclusiv de catre client.

Starea produselor returnate trebuie sa fie identica cu cea in care acestea au fost expediate si astfel sa nu prezinte urme de purtare, uzura sau degradari de orice natura. In cazul rochiilor, acestea trebuie sa aiba atasate snurul argintiu si eticheta Imperiale cu care au fost expediate. In cazul in care snurul si/sau eticheta nu sunt atasate de rochii sau lipsesc, imperiale.ro isi rezerva dreptul sa refuze returnarea banilor pentru acele produse, caz in care acestea vor fi returnate cumparatorului. De asemenea produsele trebuie returnate in acelasi ambalaj in care au fost expediate, impreuna cu accesoriile sau cadourile care au insotit produsele care se doresc a fi returnate. (daca este cazul).

Returnarea banilor (pretului platit) catre clientul care a returnat produsul (produsele) se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice, de la data la care imperiale.ro a primit produsul returnat si acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat, potrivit aliniatului de mai sus. Returnarea banilor se va face prin mandat postal sau prin transfer bancar (in acest caz sunt necesare datele contului in care se doreste returnarea banilor).