Dedicati clientilor si istoriei noastre

Imperiale.ro a aparut in anul 2011 si si-a propus sa aduca rochiile de ocazie, de bal sau de mireasa la un nou nivel al elegantei. Suntem mandri ca am devenit unii dintre furnizorii preferati in tara, transforandu-ne intr-un loc in care iti poti gasi rochia perfecta.

De ce ne-au ales pe noi

Imperiale.ro a fost fondat pe idea de a oferi acces la produse speciale, de la rochii pana la accesorii, intr-un singur loc. Echipa noastra se dedica si cauta sa aduca numai accesorii si produse care sa te puna in valoare. Ne bucuram ca iti putem oferi pe site-ul nostru o vasta colectie astfel incat sa gasesti rochia perfecta pentru orice eveniment . Suntem mandrii de toti clientii care ne-au ales pe noi, iar din acest motiv avem o echipa specializata si pregatita sa te ajute sa iei cea mai buna decizie. In plus, oferim livrare rapida direct din depozitul nostru pentru ca rochia ta speciala sa ajunga la timp pentru evenimentul important.

Cumperi in siguranta cu noi

Muncim din greu sa facem Imperiale.ro o experienta fabuloasa in privinta cumparaturilor on-line. Pentru noi este important ca tu sa simti ca poti cumpara oricand in siguranta si din acest motiv am securizat datele personale ale clientiilor cu Certificat de siguranta Comodo . Pentru a-ti usura cumparaturile, acceptam si plata prin orice card bancar iar pentru comenzile de pe teritoriul Romaniei acceptam si plata in rate.

Rochie de seara
Rochie de seara
Rochie de seara