Modalitati de cumparare:

1. Comanda online 
a. Alegeti produsul dorit, selectati cantitatea sau masura si apasati butonul "Adauga in cos".
b. Daca mai doriti un alt produs apasati "Continua cumparaturile" si repetati pasii de la punctul 1.
Dupa adaugarea produselor finalizeaza Comanda si completeaza formularul cu datele pentru livrarea comenzii.
Dupa lansarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare. Un alt e-mail de informare se va trimite in momentul in care comanda este procesata si expediata.
2. Comanda telefonica
Sunati la telefon 0754.429.970 si un membru al echipei Imperiale Brand va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.
Programul de lucru este de Luni pana Vineri, intre orele 9.00-16:00.

CUM SE FACE LIVRAREA/CAT COSTA TRANSPORTUL

Imperiale.ro ofera livrare pe teritoriul Romaniei cat si international . 
Transportul este GRATUIT pentru comenziile mai mari de 200 Ron pe teritoriul Romaniei, iar livrarea se efectueaza prin curier. Pentru comenziile cu valoare sub 200 Ron, transportul costa 19 ron. 

Transport International:

Destinatie Pret Ron   Destinatie Pret Ron
Austria  80   Letonia 110
Bulgaria  20   Lituania 110
Belgia 105   Luxemburg 110
Cehia 105   Marea Britanie 105
Croatia 110   Olanda 105
Danemarca 110   Polonia 55
Estonia 110   Portugalia 150
Finlanda 150   Spania 105
Franta 105   Suedia 150
Germania 80   Slovacia  85
Grecia 35   Slovenia 110
Italia 80   Ungaria  25
Irlanda 220      

Modalitati de plata

Plata ramburs - daca alegeti plata prin ramburs, aceasta se achita reprezentantului companiei de curierat rapid, in momentul livrarii acesteia. Plata ramburs se accepta doar pentru comenzile livrate pe teritoriul Romaniei.
Plata cu cardul - daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele de pe card pe site-ul securiat al celor de la euplatesc. Daca tranzactia prin card a fost reusita, veti fi redirectionat catre pagina de confirmare pentru comanda dumneavoastra. De asemenea veti primi si un email de confirmare a comenzii dumneavoastra.

GARANTIA PRODUSELOR IMPERIALE BRAND

Garantia comerciala e in vigoare timp de 14 zile calendaristice, luate in calcul de la data cand produsul a fost livrat clientului. Dupa expirarea acestei perioade produsele nu se mai inlocuiesc.
Toate produsele Imperiale.ro sunt supuse unui proces manual de verificare calitativa in momentul receptionarii produselor de la furnizorii nostri. In urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricatie sunt eliminate inainte ca acestea sa ajunga la clientii nostri. Din acest motiv, defectele de fabricatie la produsele livrate sunt extrem de rare.
Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie.

Sfaturi utile pentru a fi siguri ca nu aveti nevoie de garantie - Intretinerea si pastrarea bijuteriilor:

  • Bijuteriile nu trebuie expuse niciodata la soare foarte puternic pe o perioada indelungata.
  • Cremele, parfumurile, alcoolul cat si orice detergent abraziv au un efect negativ asupra bijuteriilor.
  • Bijuteriile sunt produse fragile si este foarte important cum le pastram pentru ca acestea sa nu se murdareasca sau sa se deterioreze. Pentru aceasta, recomandam pastrarea acestora in cutia/ambalajul original.