Modalitati de cumparare:

1. Comanda online - orice produs de pe site-ul nostru, iar daca nu ti se potriveste, il poti returna in 14 zile calendaristice, fara sa fie nevoie de vreo justificare.
a. Alegeti produsul dorit, selectati cantitatea sau masura si apasati butonul "Adauga in cos".
b. Daca mai doriti un alt produs apasati "Continua cumparaturile" si repetati pasii de la punctul 1.
Dupa adaugarea produselor finalizeaza Comanda si completeaza formularul cu datele pentru livrarea comenzii.
Dupa lansarea comenzii veti fi contactat(a) pentru confirmarea comenzii si pentru a va comunica situatia stocului, in cazul in care unul din produsele comandate nu se afla in stoc.
2. Comanda telefonica
Sunati la telefon 0754.429.970 si un membru al echipei Imperiale Brand va prelua comanda si detaliile necesare pentru livrare.
Programul de lucru este de Luni pana Vineri, intre orele 9.00-17:00.

CUM SE FACE LIVRAREA/CAT COSTA TRANSPORTUL

Momentan, livrarea se face numai pe teritoriul Romaniei cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Daca faceti comanda pana la ora 13.00, livrarea se face in 24 de ore, iar daca efectuati comanda dupa ora 15.00, coletul va ajunge in 48 de ore. Comenzile plasate incepand de vineri dupa ora 15.00, pana luni, vor fi livrate marti. Intervalul orar in care se fac livrarile este 09.00-17.00
Transportul este GRATUIT pentru comenziile mai mari de 200 Ron, iar livrarea se efectueaza prin curier.

Modalitati de plata

Plata ramburs - daca alegeti plata prin ramburs, aceasta se achita reprezentantului companiei de curierat rapid, in momentul livrarii acesteia.
Plata cu cardul - daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele de pe card pe site-ul securiat al celor de la euplatesc. Daca tranzactia prin card a fost reusita, veti fi redirectionat catre pagina de confirmare si multumire pentru comanda dumneavoastra. De asemenea veti primi si un email de confirmare cu informatiile comenzii dumneavoastra.
Returnarea Produselor - pentru orice fel de probleme legate de produsele livrate de noi, nu ezitati sa ne telefonic sau sa ne scrieti un e-mail la adresa office@imperiale.ro pentru a identifica cea mai buna cale de solutionare a acestora.
Returnarea este posibila in urmatoarele conditii:

  • Returnarea trebuie notificata in scris prin email sau telefonic in maxim 14 zile calendaristice de la primirea produselor.
  • Cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli transport, ambalare etc.) cad in sarcina cumparatorului.
  • Produsul sa nu prezinta urme de utilizare.
  • Produsul sa fie in starea originala si cu ambalajul original fara urme de deterioare ale ambalajului si produsului.
  • Produsul sa fie insotit de factura originala emisa de Imperiale Brand si de chitanta aferenta daca este cazul.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre client. Rugam clientul sa ambaleze cu grija marfa astfel incat produsele sa fie bine protejate in timpul transportului. In caz contrar Imperiale Brand va fi exonerat de orice responsabilitate.
Daca returul se face cu respectarea conditiilor de mai sus, contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 15 de zile, prin transfer bancar sau mandat postal.

GARANTIA PRODUSELOR IMPERIALE BRAND

Garantia comerciala e in vigoare timp de 14 zile calendaristice, luate in calcul de la data cand produsul a fost livrat clientului. Dupa expirarea acestei perioade produsele nu se mai inlocuiesc.
Toate produsele Imperiale.ro sunt supuse unui proces manual de verificare calitativa in momentul receptionarii produselor de la furnizorii nostri. In urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricatie sunt eliminate inainte ca acestea sa ajunga la clientii nostri. Din acest motiv, defectele de fabricatie la produsele livrate sunt extrem de rare.
Nu se asigura garantie pentru produsele care prezinta semne evidente de uzura, utilizare necorespunzatoare sau orice semn care indica faptul ca defectul putea fi cauzat de altceva decat de o problema/defect de fabricatie.

Sfaturi utile pentru a fi siguri ca nu aveti nevoie de garantie - Intretinerea si pastrarea bijuteriilor:

  • Bijuteriile nu trebuie expuse niciodata la soare foarte puternic pe o perioada indelungata.
  • Cremele, parfumurile, alcoolul cat si orice detergent abraziv au un efect negativ asupra bijuteriilor.
  • Bijuteriile sunt produse fragile si este foarte important cum le pastram pentru ca acestea sa nu se murdareasca sau sa se deterioreze. Pentru aceasta, recomandam pastrarea acestora in cutia/ambalajul original.

Comanda rochii de mireasa
Rochiile de mireasa se lucreaza manual pe masura fiecarui client in parte, in termen de aproximativ 60 zile.
Pentru a comanda o rochie:
1) se achita un avans stabilit de comun acord in functie de valoare produsului.
2) restul sumei de plata se achita in momentul livrarii produsului.