La Imperiale.ro ai retur flexibil si rapid!

Consumatorul (clientul) beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta " (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume; termenul de 14 zile calendaristice se calculeaza de la primirea produselor (ziua primirii produselor se considera ziua in care cumparatorul intra fizic in posesia produselor, mai exact ziua livrarii de catre curier). (cf. ordonantei de urgenta nr 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii).

Anularea achizitiei online poate fi efectuata numai in scris:

- prin trimiterea unui e-mail la adresa office@imperiale.ro sau a completarii si trimiterii formularului de retur de mai jos, in care vor fi specificate datele clientului si solicitarea returnarii produselor achizitionate din magazinul online www.imperiale.ro.

- sau completand acest formular de retur:

Formular de Retur :

Nume (obligatoriu)
Email (optional)
Telefon (obligatoriu)
Id comanda (optional)
Dorinta client

Observatii (obligatoriu)
Va rugam completati rezultatul corect
2 + 2 =


Atentie:

Returnarea banilor se poate face doar pe numele persoanei care a efectuat comanda.

Returnarea produselor trebuie facuta in acelasi termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produselor, mai exact in a 14 zi de la data la care cumparatorul a primit produsele, acestea din urma trebuie sa reintre fizic in posesia imperiale.ro. Returnarea produselor se va face prin aceeasi modalitate in care acestea au fost expediate (prin curier). Returnarea produselor se va face FARA RAMBURS! (Nu se accepta returnarea produselor in sistem rambursabil!!)

Starea produselor returnate trebuie sa fie identica cu cea in care acestea au fost expediate si astfel sa nu prezinte urme de purtare, uzura sau degradari de orice natura. In cazul rochiilor, acestea trebuie sa aiba atasate eticheta Imperiale cu care au fost expediate. In cazul in care eticheta nu este atasata de rochii sau lipseste, imperiale.ro isi rezerva dreptul sa refuze returnarea banilor pentru acele produse, caz in care acestea vor fi returnate cumparatorului. De asemenea produsele trebuie returnate in acelasi ambalaj in care au fost expediate, impreuna cu accesoriile sau cadourile care au insotit produsele care se doresc a fi returnate. (daca este cazul).

Returnarea banilor (pretului platit) catre clientul care a returnat produsul (produsele) se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice, de la data la care imperiale.ro a primit produsul returnat si acesta se afla in aceeasi stare in care a fost expediat, potrivit aliniatului de mai sus. Returnarea banilor se va face prin transfer bancar.

Taxele de retur sunt achitate de cumparator.

Adresa de retur curier:

Destinatar: SC IMPERIALE BRAND TADING SRL, Str. Pantazica Gabriel, nr 7, Loc. Popesti-Leordeni, jud. Ilfov, CUI 36719504, J23/4492/2016, Cod postal: 077160 Telefon 0754.429.970