Comanda dumneavoastra in valoare de Ron + 16 Lei transportul, va fi trimisa dupa apasarea butonului "Trimite comanda"

Accept termenii si conditiile de utilizare

Prin trimiterea comenzii, sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului.
Plati cu cardul sigure
Rezumat comanda

Info

Metode de plata, ramburs si card. Cum functioneaza si politica de securitate.

Plata cu cardul

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele de pe card pe site-ul securizat al celor de la EUPLATESC.RO. Daca tranzactia prin card a fost reusita, veti fi redirectionat catre pagina de confirmare si multumire pentru comanda dumneavoastra. De asemenea veti primi si un email de confirmare cu informatiile comenzii dumneavoastra.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Plata ramburs

Plata ramburs - daca alegeti plata prin ramburs, aceasta se achita reprezentantului companiei de curierat rapid, in momentul livrarii acesteia.

Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc cu cardul?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati oferite de Euplatesc.

Riscurile asociate unei plati on-line sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite * Giada Rome Trading S.R.L. si Euplatesc garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar, numar de card, data expirarii, etc, sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului '3D Secure' aplicat de catre Euplatesc pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, pe serverele noastre sau pe serverele Euplatesc. Acestea sunt direct introduse in sistemele securizate Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul '3D Secure', autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem prin introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume, in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor (ziua primirii produselor se considera ziua livrarii de catre posta sau curier). (cf. ordonantei nr. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta).

Anularea achizitiei online sau returnarea produselor comandate poate fi efectuata, numai in scris , prin trimiterea unui e-mail la adresa office@imperiale.ro sau completand formularul de retur, in care vor fi specificate datele clientului si solicitarea returnarii produselor achizitionate din magazinul online www.imperiale.ro.