Rochii de seara - Rochii de ocazie - Rochii elegante - Rochii de mireasa - Rochii de cununie - Rochii - Bijuterii Mireasa - Accesorii Mireasa - Voal Mireasa

imperiale.ro

Telefon: 0754.429.970

 

TERMENI SI CONDITII

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. IMPERIALE BRAND isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii". Imperiale Brand garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.imperiale.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei, fara acordul prealabil scris al acesteia.

1. Dreptul de autor IMPERIALE BRAND asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Imperiale Brand - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Imperial Brand si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Imperiale Brand a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.imperiale.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de Imperiale Brand, politica de preturi

Imperiale Brand isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Imperiale Brand sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv, Imperiale Brand isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla pe stoc sau nu se mai regaseste in oferta curenta a importatorului.
Preturile sunt actualizate periodic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (24%) si includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica altceva in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari Imperiale Brand, in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
Continutul IMPERIALE (texte, descrieri ale produselor, specificatii tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, Imperiale Brand nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul www.imperiale.ro, acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. Imperiale Brand si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si specficatiile produselor fara o notificare prealabila.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.imperiale.ro, conform acestor "Termeni si Conditii", se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Imperiale Brand isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate face prin transfer bancar sau mandat postal.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. Imperiale Brand isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor este gratuita pentru comenzile de peste 100 ron. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat; receptia se considera facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Imperiale Brand fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de la acest client.

5. Garantia produselor

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie dupa factura. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul (achizita online) fara penalitati si fara a invoca un motiv anume in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produselor, cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta, numai in scris, si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 10 zile. Returnarea produselor se va face exclusiv pe cheltuiala clientului. Legea prevede de asemenea si urmatoarele detalii: "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid".
Mai multe detalii despre dreptul de returnare a produselor gasiti la Politica de retur.